Tenerife, waar emoties ontwaken

Tenerife, waar emoties ontwaken

Deel dit artikel

Tenerife, is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een unieke vakantie. Mooi weer het hele jaar door, diverse landschappen en een uitgebreid aanbod aan activiteiten maken dit grootste Canarische eiland de moeite waard voor jong en oud. Ook zij die op zoek zijn naar luxe en comfort kunnen hier terecht. Je vindt er exclusieve accommodaties, gastronomische restaurants, verscheidene golfterreinen en spacenters.

Een paradijs in de Atlantische oceaan

Op dit vulkanische eiland, geniet je het jaar rond van de idyllische landschappen. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur bedraagt 23ºC. Perfect om te wandelen op de gouden en bijzondere zwarte zandstranden of om rond te slenteren in de charmante stadjes. Eén van de hoogtepunten voor natuurliefhebbers is het nationaal park, rond de vulkaan El Teide. In het tot UNESCO Werelderfgoed uitgeroepen natuurgebied voert een kabelbaan je naar het hoogste punt van Spanje, zo’n 3718 meter boven de zeespiegel. ’s Avonds kun je er genieten van een spectaculaire sterrenhemel. Tenerife is door zijn heldere lucht immers een topbestemming voor sterrenkijkers.

Onvergetelijke ervaringen

In Tenerife is er keuze genoeg aan toffe activiteiten en unieke ervaringen. Ga shoppen in de luxe boetiekjes, bezoek een thema park of ga de sfeer opsnuiven in één van de vele Beach clubs met zicht op de oceaan. Wie zich graag in het water bevindt kan zich uitleven in de natuurlijke zwembaden. Verder dient de Atlantische Oceaan zich ook perfect om te gaan duiken, surfen of kitesurfen. Ben je op zoek naar een originele activiteit? Ongeveer 5km buiten de zuidkust van het eiland, vind je één van de beste plaatsen ter wereld om walvissen te spotten. Naast walvissen zijn er ook tal van dolfijnen (tuimelaars) zien.

Verblijven in alle comfort

Verblijven in alle comfort
Op Tenerife is er voor iedereen wel een gepaste accommodatie. Dit eiland staat gekend voor zijn gastvrijheid en er zijn heel wat leuke villa's, boutique en luxe hotels te vinden die voldoen aan de hoogste standaarden, vaak met prachtige aangelegde tuinen, zwembaden en wellness centers .
 
Geïnspireerd?
Tenerife is duidelijk een veelzijdige bestemming, die wacht om volledig verkend te worden. Wil jij dit Canarische eiland ontdekken? Contacteer ons gerust, of spring eens binnen op kantoor. Wij helpen je graag verder met een aanbod op maat.
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair De Reispas

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Pas 116
2440 Geel