Vernieuwd All Inclusive RIU hotel in Torremolinos

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

De populaire hotels Riu Belplaya en Riu Costa Lago werden samengevoegd en volledig gerenoveerd. Samen vormen ze het nieuwe ClubHotel Riu Costa del Sol, gelegen aan de strandboulevard van Torremolinos en met uitzicht op het strand.

Ligging vlak aan het strand

<p>Het hotel ligt in Torremolinos, Malaga, in het zuiden van Spanje, aan de boulevard met uitzicht op het strand. Je kunt er excursies of wandelingen maken door belangrijke natuurgebieden of bezoekjes brengen aan musea, kathedralen of de botanische tuin. De interessante streek, de verschillende zwembaden van het hotel (drie buitenbaden, een binnenzwembad, een kinderbad en een Splash park voor de kinderen) en de ideale ligging vlak aan het strand, zorgen ervoor dat je je niet zult vervelen.</p>

Het hotel ligt in Torremolinos, Malaga, in het zuiden van Spanje, aan de boulevard met uitzicht op het strand. Je kunt er excursies of wandelingen maken door belangrijke natuurgebieden of bezoekjes brengen aan musea, kathedralen of de botanische tuin. De interessante streek, de verschillende zwembaden van het hotel (drie buitenbaden, een binnenzwembad, een kinderbad en een Splash park voor de kinderen) en de ideale ligging vlak aan het strand, zorgen ervoor dat je je niet zult vervelen.

Zorgeloos genieten met de All Inclusive

<p>Dankzij de 24-uurs all-inclusive service van dit hotel kun je het meeste halen uit je vakantie zonder financiële kater achteraf. Je geniet helemaal gratis van de maaltijden, snacks, en een selectie van lokale alcoholische en niet alcoholische dranken. Je kunt ook gratis gebruik maken van de fitness, groepslessen en het stoombad. Overdag is er animatie voorzien en ’s avonds geniet je van shows of live muziekoptredens. Goed om weten: ook de vluchten heen en terug én de transfers tussen luchthaven en hotel zijn inbegrepen in deze pakketvakantie.</p>

Dankzij de 24-uurs all-inclusive service van dit hotel kun je het meeste halen uit je vakantie zonder financiële kater achteraf. Je geniet helemaal gratis van de maaltijden, snacks, en een selectie van lokale alcoholische en niet alcoholische dranken. Je kunt ook gratis gebruik maken van de fitness, groepslessen en het stoombad. Overdag is er animatie voorzien en ’s avonds geniet je van shows of live muziekoptredens. Goed om weten: ook de vluchten heen en terug én de transfers tussen luchthaven en hotel zijn inbegrepen in deze pakketvakantie.

De kamers

<p>Het ClubHotel Riu Costa del Sol beschikt over meer dan 550 kamers uitgerust met al het nodige comfort. De kamers zijn voorzien van satelliet-tv, airconditioning, een kleine koelkast en het balkon of terras om van heel de omgeving te genieten.</p>

Het ClubHotel Riu Costa del Sol beschikt over meer dan 550 kamers uitgerust met al het nodige comfort. De kamers zijn voorzien van satelliet-tv, airconditioning, een kleine koelkast en het balkon of terras om van heel de omgeving te genieten.

Eten en drinken

<p>Het hotel is voorzien van verschillende restaurants van geweldige kwaliteit. Je kunt de beste Italiaanse en Spaanse gerechten proeven en 's morgens genieten van het ontbijtbuffet met show cooking om de dag op de best mogelijke manier te beginnen. Bovendien heeft het ClubHotel Riu Costa del Sol maar liefst vijf bars zodat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf.</p>

Het hotel is voorzien van verschillende restaurants van geweldige kwaliteit. Je kunt de beste Italiaanse en Spaanse gerechten proeven en 's morgens genieten van het ontbijtbuffet met show cooking om de dag op de best mogelijke manier te beginnen. Bovendien heeft het ClubHotel Riu Costa del Sol maar liefst vijf bars zodat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf.

Niet alleen een zomerbestemming

Dit hotel is een erg populaire zomerbestemming. Wacht dus niet te lang met boeken, want de beschikbaarheid neemt af naarmate de zomer dichterbij komt. Een tip: dit hotel is ook al boekbaar voor de winter. Met gemiddelde wintertemperaturen tussen de 10 en de 17 graden, kan dit dus een heerlijke plek zijn om te ontsnappen aan de Belgische koude. Je moet wel rekening houden met een sluitingsperiode van 10 december tot en met 28 februari. 

TUI
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

992

p.p. per week, vluchten en transfers incl.
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
Onze tip

Combineer dit hotel met een huurwagen

Onze tip
 • Vluchten heen en terug met Tui Fly
 • Vervoer van de luchthaven naar hotel en terug
 • Gevarieerd buffet met showcooking
 • Continentaal ontbijt/snack
 • Middagmaal: buffet met warme en koude gerechten, showcooking, pizza's, pasta's, salades en keuze aan desserts
 • Avondmaal: Buffetten en gerechten die à la minute bereid worden, buffet met voorgerechten en dessertbuffet, showcooking, vegetarische gerechten
 • 2x/week themabuffet
 • Alternatief avondmaal: Andalusisch restaurant (buffet), Italiaans restaurant (hoofdgerecht geserveerd aan tafel, voor- en nagerecht in buffetvorm)
 • Snacks (24/24u.)
 • Selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (24/24u.)
 • Fitness (vanaf 16 jaar, sportschoenen verplicht), beachvolleybal
 • Stoombad (beiden vanaf 18 jaar)
 • Groepslessen in de RiuFit zone
 • Animatie overdag voor volw. en kinderen (4-7, 8-12 jaar, dagelijks), miniclub
 • Livemuziek, shows of Riu-avondprogrammma (dagelijks)
 • Verzekeringen
 • Eventuele niet vermelde diensten. Bij twijfel, vraag het ons.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.