Vakantiehuis met panoramische uitzichten op de Funen

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Funen is het sprookjeseiland van Denemarken. Niet alleen vanwege de glooiende landschappen en idyllische dorpjes, maar ook omdat Hans Christian Andersen er zijn eerste stappen heeft gezet.  Natuurliefhebbers komen in Funen volledig aan hun trekken. Vooral sportvissers halen hun hartje op aan de beste visplekken van Europa. Er zijn bovendien prachtige plekjes om te kajakken of in alle rust de eilanden te ontdekken.
 

Over Funen

<div style="text-align: justify;">Funen is het tweede grootste eiland van Denemarken. Het ligt tussen het eiland Seeland en het vasteland van Denemarken. Funen wordt ook wel eens de tuin van Denemarken genoemd omwille van de glooiende heuvels, de boomgaarden en de boerderijen. De eilandengroep in het zuiden van Funen is een geweldige plek om te verkennen. Hier vind je prachtige eilanden, baaien en kleine inhammen.</div>
Funen is het tweede grootste eiland van Denemarken. Het ligt tussen het eiland Seeland en het vasteland van Denemarken. Funen wordt ook wel eens de tuin van Denemarken genoemd omwille van de glooiende heuvels, de boomgaarden en de boerderijen. De eilandengroep in het zuiden van Funen is een geweldige plek om te verkennen. Hier vind je prachtige eilanden, baaien en kleine inhammen.

Het vakantiehuis

<div style="text-align: justify;">Dit vakantiehuis biedt plaats aan maximum 8 personen. Je hond is trouwens ook welkom. Je hebt er een panoramisch uitzicht op de zee en het natuurgebied. Het huis is licht en voorzien van alle comfort.</div>
Dit vakantiehuis biedt plaats aan maximum 8 personen. Je hond is trouwens ook welkom. Je hebt er een panoramisch uitzicht op de zee en het natuurgebied. Het huis is licht en voorzien van alle comfort.

De indeling

<div style="text-align: justify;">Er zijn twee badkamers en vier slaapkamers. In de keuken vind je een elektrisch fornuis met oven, een koelkast, een vriezer, een koffiezetapparaat, een afwasmachine en een microgolfoven. Er is ook een wasmachine, droogkast en stofzuiger aanwezig. Er is een sauna en een whirlpool, een TV en draadloos internet (voor eigen laptop). Het huisje is geïsoleerd en voorzien van elektrische verwarming, gedeeltelijke vloerverwarming, een warmtepomp en een houtkachel.</div>
Er zijn twee badkamers en vier slaapkamers. In de keuken vind je een elektrisch fornuis met oven, een koelkast, een vriezer, een koffiezetapparaat, een afwasmachine en een microgolfoven. Er is ook een wasmachine, droogkast en stofzuiger aanwezig. Er is een sauna en een whirlpool, een TV en draadloos internet (voor eigen laptop). Het huisje is geïsoleerd en voorzien van elektrische verwarming, gedeeltelijke vloerverwarming, een warmtepomp en een houtkachel.

De omgeving

<div style="text-align: justify;">Je verblijft hier midden in het groen, vlak aan het water. Midden in de rust, op een plaats met goede visgronden, een kindvriendelijk strand en een gemeenschappelijke speeltuin.</div>
Je verblijft hier midden in het groen, vlak aan het water. Midden in de rust, op een plaats met goede visgronden, een kindvriendelijk strand en een gemeenschappelijke speeltuin.

Wat valt er te beleven in Funen?

<div style="text-align: justify;">Je gaat naar Funen in de eerste plaats voor de natuur, maar er valt ook wel wat te beleven in de omgeving. Met de auto sta je in een mum van tijd in het idyllische stadje Faaborg (7km) of bij het sprookjesachtige kasteel Egeskov, compleet met torens, een slotgracht en een ophaalbrug. Als je een rondreis in Denemarken wil maken, dan is Funen trouwens een ideale tussenstop tussen bijvoorbeeld Legoland op Jutland, en Kopenhagen op Seeland.</div>
<br />
<br />
 
Je gaat naar Funen in de eerste plaats voor de natuur, maar er valt ook wel wat te beleven in de omgeving. Met de auto sta je in een mum van tijd in het idyllische stadje Faaborg (7km) of bij het sprookjesachtige kasteel Egeskov, compleet met torens, een slotgracht en een ophaalbrug. Als je een rondreis in Denemarken wil maken, dan is Funen trouwens een ideale tussenstop tussen bijvoorbeeld Legoland op Jutland, en Kopenhagen op Seeland.


 

Meer weten?

Heb je al helemaal zin om te vertrekken? Of had je graag eerst wat meer bijkomende informatie gekregen? Vraag ons gerust om vrijblijvende informatie. We helpen je graag!
 

NOVASOL
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

379

per week, exclusief verbruikskosten
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 7 overnachtingen
  • Security pakket
  • Verbruikskosten
  • Transport heen en terug
  • Eigen uitgaven
  • Niet vermelde services
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.