Bali 4 Kids

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Wil je een exotische bestemming als Indonesië op een kindvriendelijke manier bezoeken, dan moet je voldoende rustdagen inlassen en ook rekening houden met hun interesses. Daarom hebben we speciaal voor de kleinere reizigers deze rondreis in Bali uitgestippeld. Zij kunnen aapjes van dichtbij zien en olifanten aaien, terwijl jij de adembenemende cultuur in je opneemt. Voldoende rustdagen aan het strand zorgen ervoor dat iedereen ontspannen en uitgerust weer naar huis terugkeert.

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel – Denpasar

Vertrek vanuit Zaventem met de Qatar Airways vlucht naar Denpasar via Doha.

Dag 2

Denpasar – Sanur

Aankomst te Denpasar. Onthaal en transfer naar Sanur en installatie in hotel Puri Santrian****.

Dag 3

Sanur

Vrije dag. Je ontbijt is voorzien.

Dag 4

Sanur – Ubud

Vandaag start de rondreis. De eerste stop die je maakt is in het dorp Tunjuk Village. Je bezoekt een lokale school (als het geen vakantie is). Vervolgens maak je een wandeling door de nabij gelegen akkers en zie je de lokale boeren aan het werk. Aan het einde is er nog een lokaal bereidde lunch bij een familie thuis. Daarna halte aan de tempel van Tanah Lot, gewijd aan de geesten van de zee. Aankomst te Ubud in hotel Rama Phala Resort & Spa***.
 

Dag 5

Ubud

Ontbijt en middagmaal voorzien. Halve dag excursie naar het ‘Elephant Safari Park in Taro’. Zonder twijfel is het Olifanten Safari Park in Taro de enige complete olifantervaring in de wereld - en is dus echt uniek. Lunch in het park. Terug naar het hotel en rest van de dag is vrij.
 

Dag 6

Ubud

Ontbijt en middagmaal voorzien. Vandaag start je met de Bayad Eco trekking. Deze trip brengt je naar over een 6km lange wandeltocht doorheen het tropisch regenwoud met prachtige panorama’s. Om het gebied te steunen kun je onderweg je eigen boom planten. Lunch. In de namiddag bezoek aan het Apenwoud van Ubud. In het woud bevinden zich ook enkele prachtige tempels die het plaatje compleet maken. Een bezoek wordt onvergetelijk samen met de fotogenieke apen.
 

Dag 7

Ubud – Lovina

Ontbijt en middagmaal voorzien. Vertrek naar Lovina met onderweg bezoek aan Tegalalang Rice Village. Hierna gaat de rit verder naar Sebatu, een kleine, mooie tempel, gebouwd langs een heilige bron. Te Penelokan kun je genieten van het panoramisch uitzicht over de vulkaan en het Baturmeer. Verder richting noordkust met stop in Singaraja voor een bezoek aan de Chinese tempel en een traditionele markt. Bij aankomst, installatie in hotel The Lovina Beach Resort****.
 

Dag 8

Lovina

Vrije dag. Ontbijt voorzien.

Dag 9

Lovina – Legian

Ontbijt en middagmaal voorzien. Vandaag keer je terug naar het Zuiden. Onderweg bezoek aan de Ulun Danu Bratan tempel. Gesitueerd op de oevers van het Bratanmeer, een bron van water voor een groot deel van het eiland. Het meer wordt vereerd door de Balinese landbouwers in de immens attractieve tempel Pura Ulun Danu Bratan die aan het meer ligt. Aankomst in de namiddag te Legian en in hotel Padma Resort*****.
 

Dag 10 tot 11

Legian

Vrije dag aan het strand. Ontbijt is voorzien.

Dag 12

Legian – Denpasar – Doha

Ontbijt is voorzien. Vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven van Denpasar voor de vlucht naar Doha.

Dag 13

Doha – Brussel

Aansluiting naar Zaventem.

Imagine Travel
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2520

p.p. (tweepersoonskamer)
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten met Qatar Airways (N-klasse)
 • Luchthaventaksen en fuel
 • 10 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • Maaltijden volgens het programma
 • Engelssprekende lokale gidsen
 • Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven
 • Programma met a/c wagens met chauffeur
 • Documentatiemap per kamer
 • Persoonlijke uitgaven zoals dranken
 • Overige maaltijden
 • Gebruikelijke fooien
 • Annulatie- en of bijstandsverzekering.

 

-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.